Dozop model vierkant 115 kg Dozop model vierkant 115 kg Dozop model vierkant 115 kg
Dozop model vierkant 115 kg Dozop model vierkant 115 kg Dozop model vierkant 115 kg
Dozop model vierkant 115 kg
Een uniek en innovatief nieuw ontwerp van een verrijdbare, compacte maar zeer sterke Dozop voor het verplaatsen of vervoeren van materialen.
€ 32,23
excl. btw
€ 39,00
incl. btw
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Dozop vierkant model, weegt minder dan 2,6 kg en heeft een nominale draagcapaciteit van meer dan 115 kg

De Dozop is zeer eenvoudig en snel gebruikskaar te maken zonder gereedschap. Alle losse onderdelen kunt u binnenin de Dozop opbergen. In minder dan een minuut  heeft u een professionele Dozop gebruiksklaar om dozen en/of voorwerpen te verrijden. Ook het demonteren van de Dozop is kinderlijk eenvoudig en binnen een minuut gedaan. Na demontage is de Dozop uiterst compact, licht en handzaam waardoor hij makkelijk kan worden vervoerd of opgeborgen.   

Alle kunststof materialen zijn bijzonder slijtvast en duurzaam. De gelagerde zwenkwielen zijn van hoge kwaliteit en garanderen een uitstekende manoeuvreerbaarheid over vele soorten ondergrond. Door zijn geringe afmetingen en het lage gewicht is de gedemonteerde Dozop perfect op te bergen in uw kofferbak, transportwagen, kantoor, werkplaats of huis. Hierdoor heeft u ten alle tijden een handige, sterke en betrouwbare Dozop binnen handbereik zonder dat deze na gebruik in de weg ligt.